Kedves Sellyei Választók!

Nem tudok azonosulni a azzal a politikai kultúrával ami településünkön zajlik, kiváltképp Sellye jelenlegi „polgármesterével” és hatalmi gőgjével.

A beruházások nagy része -az elmúlt 10 évben- ami megvalósult, mind átgondolatlan, túlárazott és silány minőségben épült meg.

Ezek többnyire inkább csak a látványt valamint az egyéni és politikai haszonszerzést szolgálták.
A valódi munkalehetőségek hiánya, – az országos viszonylatban is arcpirítóan alacsony bérek miatt nagy számban menekültek el a Sellyeiek szülőföldjükről. Ezt a folyamatot vissza kell fordítanunk. (2010–2018 között több mint 100 ember hagyta el városunkat)….

Engem édesapám úgy nevelt, hogy álljak mindig a gyengébbek oldalára, és maradjak mindig ember, minden körülmények között. A sok kiszolgáltatott ember ezen a településen azonban együtt erős lehet! 
Hiszek ebben, ezért is vállaltam el a polgármester-jelöltséget, de kizárólag függetlenként. 
Október 13-a után a város többé nem szolgál ki szélsőséges párt és haveri lobbi érdekeket! Sellyét a sellyeiek építik majd, megfelelő minőségben, felelősséggel. Minden támogatást ami a településnek jön, szívesen veszzük ezután is. A Nagy-korszakban csak hamis politikai lózungnak bizonyult „Fogjunk össze” és „Összetartozunk” szlogeneket valódi tartalommal kell megtölteni; mert ezt csak sok-sok munkával, szolgálattal és alázattal lehet megtölteni.

Átfogó, emberközpontú programmal, amit megosztottam az oldalamon is, – és még a hátralévő napokban újra ismertetetk önökkel- megmutatja, hogy számtalan új elgondolással készülök a város vezetésére. 
Továbbra is szívesen fogadom, ha Ön is elmondja ötleteit, gondolatait, hogy véleménye szerint mitől válhatna valóban sikeressé Sellye és lakóközössége. Lehetőségünk azonban csak akkor lesz erre, ha az önkormányzati választás napján elmegy szavazni, s voksát rám, továbbá a Sellyeiekért induló elkötelezett képviselő-jelöltjeire adja.

Hatalom helyett szolgálat!
Kérem, október 13-án mindenképp menjen el szavazni, a változáshoz Önre is szükség van!

LEGYEN MÁS A HELYI POLITIKA!
ITT JÓ ÉLNI!